Salonski stan u centru grada

Kataloški broj 42967
Grad Zrenjanin
Lokacija Centar
Tip nekretnine 4.0 soban
Tip objekta Stara gradnja
Dokumentacija Uknjižen
Cena 75000 €
Kvadratura 132 m2
Nameštenost Prazan
Grejanje Gas
Sprat / Ukupno spratova Prizemlje / Prizemlje
Lift Ne
Terasa Da
Garaža / Parking Da / Da
Telefon Ne
KTV/Internet Ne

Salonski stan površine 132m2 na odličnoj lokaciji! Objekat/zgrada u kojem se nalazi stan sastoji se od samo dva salonska stana, i pod zaštitom je, odnosno ima svojstvo kulturnog dobra, te se ne može rušiti ni bitno menjati fasada tj spoljašnji izgled. Zgrada je sazidana od čvrstog materijala, tavanica je 3,8m visine, grejanje na gas, po podovima su parketi, laminat i keramika, stolarija je drvena, trofazna struja, garaža, kolski ulaz... Tavan ima visinu od 2,5m bez kosina te postoji mogućnost adaptiranja tavnanskog prostora u stambeni ili poslovni. Zbog same lokacije stan je pogodan za razne delatnosti: ordinacije, poliklinike, salone, kancelarije..  Stan se sastoji od hodnika, kupatila, kuhinje sa trpezarijom, ostave i četiri prostrane sobe. Stan ima dva ulaza iz dvorišta, i ispred jednog ulaza postoji manja terasa. Obzirom na dva ulaza postoji mogućnost adaptacije u dva stana. Na parceli se nalazi i pomoćni objekat/šupa površine 19m2, i garaža koja nije uknjižena. Ova dva objekta nemaju svojstvo kulturnog dobra i mogu biti uklonjeni. Dvorište koje se nalazi uz ovu zgradu površine je 230m2. Uz ulaganja dobijate jedinstvenu nekretninu na savršenoj lokaciji!

Agencijska provizija 1,5% od kupoprodajne cene.

UKOLIKO STE ZAINTERESOVANI ZA OVU NEKRETNINU, ZAKAŽITE GLEDANJE

Popunite formular ispod da bi ste zakazali gledanje nekretnine. Naši agenti će Vas kontaktirati putem telefona/email-a za potvrdu.

2024. Sva prava zadržana. Studio 88 Nekretnine
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.