O NAMA

Maksimalna posvećenost i celovit pristup potrebama klijenata

STUDIO 88 NEKRETNINE je agencija za promet nekretnina sa sedištem u Zrenjaninu, Nušićeva 25/15. Osnovna i primarna delatnost agencije STUDIO 88 NEKRETNINE je posredovanje u prometu i zakupu nepokretnosti (stan, kuća, lokal, poslovni prostor, magacin, poljoprivredno i građevinsko zemljište).

STUDIO 88 NEKRETNINE apsolutni je predvodnik novog talasa firmi koje se poslovima posredovanja u prometu i zakupu nepokretnosti bave na inovativan način uvodeći profesionalne standarde u način prezentacije nepokretnosti na domaćem tržištu (precizan opis, kvalitetne fotografije, video prikaz i skice).

STUDIO 88 NEKRETNINE besplatno vrši konsultaciju procene nepokretnosti i omogućava Vam da posao kupoprodaje obavite najbrže, najsigurnije, uz minimalne troškove i uz potpunu diskreciju. Ono što nas posebno izdvaja od konkurencije je maksimalna posvećenost i celovit pristup potrebama klijenata, bilo da su u pitanju vlasnici nekretnina ili potencijalni kupci. Naše iskustvo, posvećenost i predanost učiniće našu saradnju reprezentativnom i dugoročnom.

Pozovite nas i ukažite nam poverenje, radujemo se Vašem pozivu!     +381 63 854 9999    +381 63 851 8888 

2024. Sva prava zadržana. Studio 88 Nekretnine
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.