Vikend kuća Tiganjica

Kataloški broj 42945
Grad Zrenjanin
Lokacija Stajićevo
Tip nekretnine Kuća
Tip objekta Stara gradnja
Dokumentacija Uknjižen
Cena 21000 €
Kvadratura 48 m2
Površina placa 914 m2
Nameštenost Prazan
Grejanje CG
Sprat / Ukupno spratova Prizemlje / Potkrovlje
Lift Ne
Terasa Da
Garaža / Parking Ne / Da
Telefon Ne
KTV/Internet Ne

Kuća za odmor sa okućnicom se nalazi na 12km od Zrenjanina, 60km od Beograda i Zemuna, u K.O. Stajicevo, RGZ SKN Zrenjanin, u neposrednoj blizini, odnosno u sastavu popularnog izletišta i vikend naselja pod nazivom Etno selo „Tiganjica“. Ono se nalazi na ulazu u Specijalni Rezervat prirode Stari Begej – „Carska Bara“ na 250-300m peške od Restorana „Trofej“ na Beogradskom putu, neposredno pre Stajićeva, kada se dolazi iz pravca Beograda. Plac je ukupne površine 9a14m2. Kuća je sazidana od čvrstog materijala, odlično i redovno održavana, sa predsobljem, kuhinjom i dnevnom sobom, odnosno dnevnim boravkom. Kuća u osnovi ima 48m2, sa potkrovljem na kojem se nalazi XL bračni ležaj za spavanje i odmor. Na placu se nalazi preko 60 višegodišnjih voćki sa ukusnim i izdašnim plodovima (kajsija oko 30, krušaka oko 10, lešnici) i orah star preko 50 godina, pravi hlad ispred kuće.

Poseduje trofaznu struju sa novom sklopkom, bunar sa hidropakom i u potpunosti je opremljena belom tehnikom i svim pokretnim stvarima koje su tu u funkciji vikend kuće za odmor. Nedavno je kompletno uradjena i dodatna spoljna izolacija i stavljen Bavalit oko celog objekta (kuće i pomoćne zgrade) tako da postoje svi uslovi za život, ne samo za vikend odmor. Na kuci i svim ostalim objektima nisu potrebna nikakva dodatna ulaganja.

Postoji i pomoćna zgrada, u čijem sastavu je ostava sa zamrzivačem, poljskim  WC-om i letnjom kuhinjom. Sve je uknjiženo i istaknuto (sem pomoćne zgrade) i u vlasništvu 1/1, uknjiženo je kao gradsko građevinsko zemljište (izvršena je konverzija zemljišta) koja omogućava slobodnu gradnju dodatnih objekata i svega ostalog, u zavisnosti od volje novog vlasnika.

Agencijska provizija 1,5% od kupoprodajne cene.

UKOLIKO STE ZAINTERESOVANI ZA OVU NEKRETNINU, ZAKAŽITE GLEDANJE

Popunite formular ispod da bi ste zakazali gledanje nekretnine. Naši agenti će Vas kontaktirati putem telefona/email-a za potvrdu.

2024. Sva prava zadržana. Studio 88 Nekretnine
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.