Dvoetažna kuća, sa halom i poslovnim prostorom u širem centru grada

Kataloški broj 43022
Grad Zrenjanin
Lokacija Širi centar
Tip nekretnine Kuća
Tip objekta Novija gradnja
Dokumentacija Uknjižen
Cena 350000 €
Kvadratura 234 m2
Površina placa 816 m2
Nameštenost Namešten
Grejanje CG
Sprat / Ukupno spratova Prizemlje / 1
Lift Ne
Terasa Da
Garaža / Parking Da / Da
Telefon Ne
KTV/Internet Ne

Dvoetažana kuća sa halom i poslovnim prostorom u širem centru grada. Površina jedne etaže je 117m2, sastoji se od dve spavaće sobe, dnevne sobe i trpezarije sa kuhinjom, hodnika i kupatila, obe etaže imaju isti raspored i mogu biti potpuno odvojene stambene jedenice, iza kuće je velika terasa i na spratu se nalaze dve manje terase. Kuća se prodaje potpuno opremljena, renovirana je pre nekoliko godina, najkvalitetnija PVC stolarija, po podovima je parket, laminat i keramika, centralno grejanje na plin i na čvrsto gorivo, ukupno tri klime. U dvorištu kuće nalazi se hala površine 198m2, pored koje se nalazi nastrešnica površine 100m2 bez stubova. Hala je spremna da se odmah koristi u poslovne svrhe, pored hale se nalaze i poslovne prostorije površine 45m2 prizemlje plus sprat. Dvorište je uređeno, armirani beton, video nadzor, sigurnosna kapija sa elektromotorom. Odlična lokacija, čiri centar garada. Udmah useljivo.

Agencijska provizija 1,5% od kupoprodajne cene.

UKOLIKO STE ZAINTERESOVANI ZA OVU NEKRETNINU, ZAKAŽITE GLEDANJE

Popunite formular ispod da bi ste zakazali gledanje nekretnine. Naši agenti će Vas kontaktirati putem telefona/email-a za potvrdu.

2024. Sva prava zadržana. Studio 88 Nekretnine
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.