Četvorosoban stan na Bagljašu

Kataloški broj 42888
Grad Zrenjanin
Lokacija Bagljaš
Tip nekretnine 4.0 soban
Tip objekta Stara gradnja
Dokumentacija Uknjižen
Cena 105000 €
Kvadratura 82 m2
Nameštenost Prazan
Grejanje CG
Sprat / Ukupno spratova 1 / 4
Lift Ne
Terasa Da
Garaža / Parking Ne / Da
Telefon Ne
KTV/Internet Ne

Četvorosoban stan na Bagljašu, stambene površine 82m2 plus terasa 7m2. Stan se nalazi na prvom spratu stambene zgrade koja ima četiri sprata. Stan se sastoji od hodnika, prostranog dnevnog boravka sa trpezarijom, spavaćeg dela stana sa tri spavaće sobe, kupatila i vešeraja, iz hodnika se ide u kuhinju, odvojen toalet, iz trpezarije se izlazi na terasu. PVC stolarija sa roletnama i komarnicima, sigurnosna ulazna vrata, po podovima parket i keramika, centralno gradsko grejanje sa kalorimetrima. Stanu pripada podrumska prostorija. Na zgradi je urađena demit fasada 2021. godine. U cenu su uračunati kuhinja sa kompletnom belom tehnikom i ugradni plakari. Pogodno za kupovinu putem bankarskog kredita. Postoji mogućnost zamene za kuću.

Agencijska provizija 1,5% od kupoprodajne cene.

UKOLIKO STE ZAINTERESOVANI ZA OVU NEKRETNINU, ZAKAŽITE GLEDANJE

Popunite formular ispod da bi ste zakazali gledanje nekretnine. Naši agenti će Vas kontaktirati putem telefona/email-a za potvrdu.

2024. Sva prava zadržana. Studio 88 Nekretnine
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.