Fabrika za proizvodnju mesnih proizvoda

Kataloški broj 42902
Grad Zrenjanin
Lokacija Bagljaš
Tip nekretnine Poslovni objekat
Tip objekta Stara gradnja
Dokumentacija Uknjižen
Cena 900000 €
Kvadratura 347 m2
Nameštenost Namešten
Grejanje CG
Sprat / Ukupno spratova Prizemlje / 1
Lift Da
Terasa Ne
Garaža / Parking Ne / Da
Telefon Ne
KTV/Internet Ne

Kompletno opremljena fabrika za proizvodnju mesnih proizvoda ukupne površine 347 m2, proizvodnih kapaciteta 3500 kg dnevno. U proizvodnom pogonu nalaze se mašine za obradu mesa i proizvodnju mesnih proizvoda. Mašine su višestrukih namena, veoma kvalitetne, i u funkciji su. Dok je radila proizvodnja proizvodi su plasirani na tžište širom Srbije i regiona, a postoji i veliki broj nagrada za kvalitet i sertifikata koji su bili dokaz uspešnog poslovanja. Uz fabriku dobijaju se i licence za proizvodnju prehrambenih proizvoda, kao i recepture. Fabrika je urađena po svim standardima, i veoma brzo može pokrenuti proizvodnju kvalitetnih i konkurentnih proizvoda. Iznad proizvodnog pogona, na prvom spratu, nalaze se kancelarije, arhiva, toaleti, kuhinja, svačionica, garderoberi, sala za degustaciju sa pomoćnom prostorijom, komore za zrenje trajnih proizvoda. U sklopu proizvodnog pogona nalazi se i lift za dopremanje/odpremanje gotove robe. Odllična investicija.

Agencijska provizija 1,5% od kupoprodajne cene.

UKOLIKO STE ZAINTERESOVANI ZA OVU NEKRETNINU, ZAKAŽITE GLEDANJE

Popunite formular ispod da bi ste zakazali gledanje nekretnine. Naši agenti će Vas kontaktirati putem telefona/email-a za potvrdu.

2024. Sva prava zadržana. Studio 88 Nekretnine
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.