Kvalitetna i moderna kuća u Jaši Tomić

Kataloški broj 43113
Grad Sečanj
Lokacija Jaša Tomić
Tip nekretnine Kuća
Tip objekta Novija gradnja
Dokumentacija Uknjižen
Cena 199500 €
Kvadratura 344 m2
Površina placa 4145 m2
Nameštenost Polunamešten
Grejanje CG
Sprat / Ukupno spratova Podrum / Potkrovlje
Lift Ne
Terasa Da
Garaža / Parking Da / Da
Telefon Da
KTV/Internet Da

Izuzetno kvalitetna kuća površine 344m2 na velikom placu od 4145m2 u Jaši Tomić, koja će ispuniti sve vaše zahteve za komforom. 

Prizemlje kuće sastoji se od prostranog hodnika koji ima dva ulaza, glavni sa fronta i sporedni sa bočne strane kuće, kuhinje sa ostavom, dnevnog boravka, trpezarije, glavne spavaće sobe sa velikim kupatilom, gostinske sobe, i kupatila. U sklopu prizemlja nalazi se i garaža sa rolo vratima, iz koje se ide u veliku pomoćnu prostoriju i toalet. Spoljašnja stolarija u prizemlju je kvalitetna pvc, unutrašnja stolarija je od hrastovine, i rađena je po meri. Podovi su hrastov parket i keramika. 

Suteren kuće je lepo sređen prostor sa hodnikom i dve tehničke prostorije. U jednoj prostoriji nalazi se pumpa za pojačivač pritiska vode, a u drugoj je instalacija za centralno grejanje. Ovaj prostor može se preurediti i u "hobi prostor".

Sprat kuće sadrži jedan veliki open-space koji se koristi kao dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, na spratu je još jedna ostava, veliko kupatilo, pet spavaćih soba sa tri balkona, i izlaz na tavan koji je takođe lepo uređen i može se koristiti kao walk-in plakar. Spoljašnja stolarija na spratu je pvc, a unutrašnja je od farbanog medijapana. Po podovima su laminati prve klase i keramika.

Veliki dnevni boravak u prizemlju može se grejati i sa Harkovim kaminom. Struja je trofazna, kolski ulaz, garaža za veliki auto, sa mogućnošću proširenja, svaka prostorija u kući ima termometar za nezavisno podešavaje centralnog grejanja, topla voda u prizemlju je povezana na centralno grejanje, a na spratu su bojleri, sendvič zid, alarm, video nadzor, lepo održavano dvorište,... Kuća je završena i useljena 2010. godine, porodica je danas koristi kao vikend-kuću. Prodaje se sa većinom stvari sa slika. Kuća nekoliko decenija neće zahtevati ulaganja, tako da je odličan izbor i kao investicija. 

Za više informacija pozovite   063 851 8888    063 854 9999

Agencijska provizija 1,5%

UKOLIKO STE ZAINTERESOVANI ZA OVU NEKRETNINU, ZAKAŽITE GLEDANJE

Popunite formular ispod da bi ste zakazali gledanje nekretnine. Naši agenti će Vas kontaktirati putem telefona/email-a za potvrdu.

2024. Sva prava zadržana. Studio 88 Nekretnine
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.